Algemene voorwaarden
Prijslijst
Foto’s
Contact
HomepageAlgV-UitlaatNED.htmlPrijsl-UitlaatNED.htmlFotos-UitlaatNED.htmlContact-UitlaatNED.htmlwelkom.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4
Werkt u veel of wilt u een dagje weg zonder in te zitten dat u uw hond nog moet uitlaten? Dan kan uw hond terecht bij Le Chien hondenuitlaatservice!
Deze hondenuitlaatservice gaat heerlijk met uw hond wandelen in bos, duin of op het strand. Er is geen maximum aantal honden in de groep. Er wordt per groep gekeken hoe de honden zich in de roedel voelen. Hierdoor krijgt hij genoeg aandacht van de uitlaatster en heeft hij gelijk leuke speelmaatjes. 
Uw hond wordt met een busje opgehaald en kan bij aankomst van de uitlaatplek gelijk heerlijk los rondrennen. Na de wandeling wordt uw hond uiteraard weer thuis gebracht. De bus heeft een dakairco, dus met de warme dagen zit uw hond er toch nog koeltjes bij.
Er zijn 2 verschillende wandelingen. De eerste wandeling duurt 65 tot 75 minuten., deze vindt plaats tussen 09.30 en 11.30 (ongeveer). De tweede wandeling is 40 tot 45 minuten, deze vindt plaats tussen 12.00 en 14.00 (ongeveer). Deze wandeling is voor pups en oudere honden die niet te lang kunnen lopen of honden met gewrichtsproblemen en andere medische mankementen. Boven genoemde tijden zijn exclusief reistijd. Honden van alle leeftijden kunnen in de groep mee, mits zij 75 minuten of 45 minuten kunnen lopen.
Voordat we uw hond uitlaten zal de eigenaresse van Le Chien, Tessa Hassing, langskomen om kennis te maken met u en uw hond. Uw hond kan mij ontmoeten in zijn eigen, vertrouwde huis. Dat geeft gelijk de gelegenheid voor u om vragen te stellen, als u die heeft. Ook zal ik op deze manier kunnen inschatten in welke roedel uw hond past. Als voorzorg hebben wij algemene voorwaarden opgesteld, zodat u weet waar u aan toe bent.
Het is belangrijk dat uw hond sociaal is zodat het voor alle honden leuk blijft in de groep!